Omschrijving
Een Liguria van het type Albenga. Ook wel Coeur d’Albenga genoemd. Dit is de ‘Coeur de Boeuf’, zoals die tegenwoordig in de supermarkt te vinden is. De Liguria heeft echter niet de vorm en grootte van een ossenhart, waarnaar de originele Coeur de Boeuf genoemd is, maar heeft meer de vorm van een ingezakte en sterk gerimpelde peer. Ze zijn holler dan de Coeur de Boeuf en bevatten meer zaden, maar zijn veel productiever. De Coeur de Boeff is echter meer geschikt om in plakken te snijden. Beide tomaten smaken goed en zijn zacht en zoet van smaak.
Stamtomaat
Details
Soort: |
Vlees |
Scherpte: |
- |
Gebruik: |
- |
Regio: |
Europa |
Zaadsoort: |
Zadvast |
Kleur: |
Rood |
Bekende pepers: |
- |
Oogst: |
Laat |
Plantsoort: |
Stamtomaat |
Per toepassing: |
- |
Aantal zaden: |
15 |
Scoville units: |
- |