Spaans recept: Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón is een heerlijke peper voor in de keuken. Deze allround peper is afkomstig uit Spanje, uit de regio Galicië, en smaakt heerlijk. Pimientos de Padrón is de peper bij uitstek voor tapas. Ze worden vaak gebakken in olijfolie en zeezout. De pepers kleuren van lichtgroen naar rood tijdens het rijpingsproces. Van de Pimientos de Padrón is bekend dat niet elke peper even scherp is. De meeste zijn heet, sommigen hebben nauwelijks scherpte. Bekijk de film hieronder van Chef Paul Heathcode voor een makkelijk Spaans recept.
Blogartikelen
-
Chili Con Carne y Chipotle
08.11.23Chili Con Carne y Chipotle met Cherrytomaten als smaakbommen.Ingredienten voor 4 pers.:- 500 riblapp
-
Chilipepers en Malaria
08.11.23Malaria is een infectieziekte, die wordt veroorzaakt door eencellige parasieten van het geslacht Pla
-
Chilipepers en Olifanten
08.11.23In diverse Afrikaanse en Aziatische landen staan olifanten bekend als veroorzakers van behoorlijke s
- Lees meer artikelen