Omschrijving
Korean is de perfecte chilipeper om pittige Koreaanse gochugaru te maken. De rode, gedroogde en vermalen chili flakes die onmisbaar zijn in kimchi. Verder kun je het gebruiken in sauzen, soepen, stoofschotels en marinades. Het geeft gerechten pit en een mooie rode kleur. Het mooie van de Korean peper is dat hij precies de juiste scherpte heeft voor het maken van kimchi en bovendien is hij goed te drogen. Dat de plant ook nog eens een enorme oogst heeft en ook in koudere klimaten snel naar rood verkleurt, maakt Korean een erg populaire chilipeper!
Naam: Korean
Soort: Capsicum Annuum
Details
Soort: |
Capsicum Annuum |
Scherpte: |
Heet |
Gebruik: |
- |
Regio: |
Azië |
Zaadsoort: |
Zaadvast |
Kleur: |
Rood |
Bekende pepers: |
- |
Oogst: |
- |
Plantsoort: |
- |
Per toepassing: |
- |
Aantal zaden: |
10 |
Scoville units: |
Heet |