Uitverkoop 29%
(2 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€4,95
€3,50
Trinidad Scorpion Butch Taylor Red
Trinidad Scorpion Butch Taylor Red
SKU:
168
Huidige voorraad:

Vaak samen gekocht:

(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

De Amerikaan Butch Taylor kruist al vele jaren hete pepers. De zaden van een variant van de Trinidad Scorpion stuurde hij naar liefhebbers over de hele wereld.

Een Australische kweker heeft met deze zaden de Trinidad Scorpion Butch Taylor gekweekt. Eén exemplaar had maarliefst 1,463,700 Scoville units. Tot februari 2012 was het volgens het Guinness Book of records de heetste peper ooit gemeten. De kweker gebruikte afvalwater van een wormenkwekerij als bemesting voor de chiliplant. Dat zou het natuurlijke afweersysteem van de plant opvoeren en de pepers nog heter maken. Omstandigheden moeten perfect zijn voor het kweken van pepers met deze hoeveelheid Scoville-units.

Dit is een nucleair hete peper! Er is voorzichtigheid geboden bij het gebruik. Het dragen van plastic handschoenen is aan te raden. Gebruik is geheel op eigen risico. Ontkieming gaat het beste bij een constante temperatuur van 28 - 32 graden.

Naam:  Trinidad Scorpion Butch Taylor Red

Soort: Capsicum Chinense

Details

Soort:
Capsicum Chinense
Scherpte:
Super heet
Gebruik:
-
Regio:
Noord-Amerika
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Rood
Bekende pepers:
Trinidad Scorpion
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
1463700

  • 5

    TOP!

    First of all, al mijn zaden waren opgekomen, de 10 scorpions butch t, de 10 7 pod brain strain en mijn 10 gratis zaden die ik afgelopen jaar er bij had gekregen en dat ging om de Hungarian hot wax. Dus dat betekent naar mijn mening dat de kwaliteit zaden wat ze leveren hier bij peperzaden extreem goed is. Het duurde wel aardig lang voor dat ze opkwamen bij mij (ongeveer 5 weken) maar uit eindelijk zeer tevreden over de plant. plant ongeveer een metertje geworden met 2 andere scorpion planten in een bak van 25 liter, prima oogst. Uit eindelijk zeer tevreden over de kwaliteit en ga aankomend seizoen hier weer mijn zaden bestellen. Ik zeg doen!

  • 5

    Een topper!

    Alle zaden gekiemd in de verwarmde propagator en uiteindelijk de mooiste plant overgehouden waarvan ik nu in overvloed oogst. In totaal heeft deze ene plant meer dan 50 pods opgeleverd. Helaas hebben ze niet allemaal de perfecte Trinidad Scorpion vorm maar dat doet niks af aan de smaak. Ik ga hem volgend jaar zeker weer zetten.

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment

Voor alle tomaatliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief